30 Mart 2011 Çarşamba

rüyalar gerçek olursa


Konunun başlığı ile anlatılmak istenen farklı gibi olsa da çok güzel bağlayacağım. Birkaç gün önce başıma gelen bir olay. Gerçekten olay başımda geçiyor. Sokakta bir arkadaşımla dolaşıken kafama pat diye bişi düştü. büyük bir su damlası diye düşünürken ben elimi kafama götürmemle acı gerçekle karşılaştım:

Kuş pisliği...

Ahh şu kuşlarr! Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Etraftakiler hemen Nimet Abla'ya koşmamı söyleseler de ben acaba bitlenir miyim endişesini yaşıyordum. Şükürler olsun ki bitlenmedim :)

Gelelim rüya bölümüne. Bu vaka ile karşılaşmadan birkaç gün önce aynı durumu rüyamda gördüm. Merak ettim rüya tabirlerine baktım. Öyle saçma bir anlamı vardı ki gerçekleşmesi an meselesi. Anlamı ise "Rüyada bir kusun üzerine pisledigini görmek,yeni bir elbise  giyecegine delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada kusun bir kimse üzerine pislemesi elbiseye isarettir."  Tam olarak böyle. Bu nasıl saçma bir anlamdır tam da bu kadar düğün öncesi. Kısmet fln zannettim ben öyle umdum ya da  :)))

Kimine göre bu olay toplumda şans olarak yorumlansa da tamamen fiyasko,utanç kaynağı... Ortamı espiriler yapılarak sakinleştirme çalışan çevre de daha da sinir bozucu olduklarını anlasalar keşke! 

:))



1 yorum:

  1. :)
    Akbaba ve diğer büyük kuşların bir kimsenin üzerine pislemesi meliklerin ve devlet adamlarının düşmesine yorumlanır.

    http://www.ruyatabirleri1.info/Yorum/Ruyada_Kus_Gormek.html

    YanıtlaSil